Please login or register to participate.
Discussion
.
fvdniet May 20, 2010 09:23 PM
The following message keeps appearing in the error log:

Attempt to load network entity http://updates.cynapse.com/[…]1de7fceb9d4d&edition=ce

The server is connected to the internet en works just fine. Why do I keep getting this error?
Replies (4)
dhiraj May 21, 2010 06:57 AM
Weird. You should not be getting this error message - there's either going something wrong parsing the Cyn.in updates file or there's something wrong with your network.

Could you try wgetting the same URL on the server console (Open up SSH/command line and type "wget http://updates.cynapse.com/[…]eb9d4d&edition=ce") and see if you get an error? It could be something with the network layer.
fvdniet May 21, 2010 09:06 AM
wget works fine.
Can you help me where to find the problem?

Output:

Resolving updates.cynapse.com... 188.138.24.149
Connecting to updates.cynapse.com|188.138.24.149|:80... connected.
HTTP request sent, awaiting response... 200 OK
Length: 532 [text/xml]
Saving to: `currentversion.php?localversion=3.1.3'

100%[===========================================================================================================================================>] 532 --.-K/s in 0s

2010-05-21 10:04:52 (22.1 MB/s) - `currentversion.php?localversion=3.1.3' saved [532/532]
fvdniet May 21, 2010 09:09 AM
I restarted the instance as root. Might be a user / rights problem. Keep you posted.
fvdniet May 21, 2010 09:45 AM
Problem solved! Running as root did the trick.
 
Loading