Please login or register to participate.
.
 
+

migrationuser Hi,

Just downloaded the community appliance and installed in VMWare ESXi server. Everything seems to work excepted the admin web site generated the following message:

/etc/conaryrc:3: when processing includeConfigFile: /etc/conary/config.d/update_appliance_cynapse_com:1: when processing includeConfigFile: Error reading config file
https://update.appliance.cynapse.com/conaryrc: No route to host

Anyone have any idea what this is?

This message occurred when selecting "system Information" in the admin web site and it seems that it is related to "Installed Software" section. As it states: "Please wait while the installed software list is being retrieved ... ".

Thank you for the help

Rating
0
Last workflowed by viraf
Nov 10, 2009 11:30 AM
+

migrationuser Hi,

Just downloaded the community appliance and installed in VMWare ESXi server. Everything seems to work excepted the admin web site generated the following message:

/etc/conaryrc:3: when processing includeConfigFile: /etc/conary/config.d/update_appliance_cynapse_com:1: when processing includeConfigFile: Error reading config file
https://update.appliance.cynapse.com/conaryrc: No route to host

Anyone have any idea what this is?

This message occurred when selecting "system Information" in the admin web site and it seems that it is related to "Installed Software" section. As it states: "Please wait while the installed software list is being retrieved ... ".

Thank you for the help

Rating
0
Last workflowed by viraf
Nov 10, 2009 11:30 AM
+

migrationuser Hi,

Just downloaded the community appliance and installed in VMWare ESXi server. Everything seems to work excepted the admin web site generated the following message:

/etc/conaryrc:3: when processing includeConfigFile: /etc/conary/config.d/update_appliance_cynapse_com:1: when processing includeConfigFile: Error reading config file
https://update.appliance.cynapse.com/conaryrc: No route to host

Anyone have any idea what this is?

This message occurred when selecting "system Information" in the admin web site and it seems that it is related to "Installed Software" section. As it states: "Please wait while the installed software list is being retrieved ... ".

Thank you for the help

Rating
0
Last workflowed by viraf
Nov 10, 2009 11:30 AM
+

migrationuser Hi,
I started the VMware Appliance, and set it up correctly.
The problem is that when I choose any option that involves a query of local software packages I get an error, and then when I try to run any other function I have a traceback like this (the following is referred to "Appliance Logs"):

The traceback is:

Traceback (most recent call last):
File "/usr/lib/python2.4/site-packages/raa/vendor/CherryPy-3.0.3/cherrypy/_cprequest.py", line 551, in respond
File "/usr/lib/python2.4/site-packages/raa/vendor/CherryPy-3.0.3/cherrypy/_cpdispatch.py", line 24, in __call__
File "/usr/lib/python2.4/site-packages/raa/web/__init__.py", line 274, in inner_wrap
ret = func(*args, **kwargs)
File "/usr/lib/python2.4/site-packages/raa/web/__init__.py", line 223, in inner_expose
return func(*args, **kw)
File "/usr/lib/python2.4/site-packages/raa/authenticate.py", line 82, in inner_require
return func(self, *args, **kwargs)
File "/usr/lib/python2.4/site-packages/raaplugins/logs/web/logs.py", line 148, in index
logList = self._getLogList()
File "/usr/lib/python2.4/site-packages/raaplugins/logs/web/logs.py", line 57, in _getLogList
ret = self.callBackend('fetchLogFileNames', logs)
File "/usr/lib/python2.4/site-packages/raa/modules/raawebplugin.py", line 516, in callBackend
triggerImmed(schedId)
File "/usr/lib/python2.4/site-packages/raa/modules/raawebplugin.py", line 38, in triggerImmed
client.connect( cfg.listenerFile )
File "<string>", line 1, in connect
error: (111, 'Connection refused')

If I log into the VM and type /etc/init.d/raa status I get
raa-web is running
raa-service dead but subsys locked

If I manually restart the raa service (/etc/init.d/raa restart) it works again (eg. the "Appliance Logs" is back working).

...what's going on?!
Thanks in advance!

Rating
0
Last workflowed by viraf
Nov 10, 2009 11:30 AM
+

migrationuser Hi I have now got access to an intel machine with parallels to try cyn.in

I installed vmwareplayer ok no problem but when i browse to and run cyn appliance i get a parallels crash and the follow error report

any help would be appreciated

W


--------------- Host PC information ------------
---Primary OS version:
Darwin Kernel Version 9.5.0: Wed Sep 3 11:29:43 PDT 2008; root:xnu-1228.7.58~1/RELEASE_I386---End of Primary OS version
---Processor(s) info:
MacBookPro3,1
Number of CPU: 2
---End of Processor(s) info
---Memory info:
User memory: 1728679936
---End of Memory info
Home directory: /Users/xxxxxx
Display: /tmp/launch-q4z5eo/:0
Session: local
Vendor:
Memory size: 4096
----------- End of Host PC information ---------
------------ Guest system configuration ------------
Current configuration (8b0b6b):
OS type: Windows XP (135)
Boot: c
Memory: 1500 Mb
Memory block size: 2^10
Overall memory limit: 3472
Monitor base: 0xec000000
Memory working set : current=0x5dc00, maximum=0x5dc00
Monitor host speed: 1267
Timer resolution: 1
Refresh rate: 40
Use opt cmos: 1
Time schema: 1
Timer adjusting schema: 0
Time period scale: 10000
Minamal timer tsc ticks: 500000
Halt tsc ticks ignore: 1
Portion slow timer: 4
Portion plan timer: 1
Acceleration level: 2
Smart application acceleration: 1
Smart kernel acceleration: enable=1, state=777
Smart kernel mode #2: 1
Fast stub parameter: 0xffffffff
Fast system call: 0
Fast system call #2: 1
Multi frame parameter: 4
Hack parameter: 4
Bit D remap: 1
Ignore interrupts parameter: 0
Minimal async time: 0
Enable write-back disk cache: 1
Strong checks: 0
Full LDT map: 1
VM was resumed: 0
PC speaker: 1
Screen resolution: 1440x900x32 (stretch: 1x1)
Vesa mode: 0x162
IDE0: HDD, type=1DE, cyl=65016, head=16, spt=63, path=/Users/xxxxxx/Documents/Parallels/Microsoft Windows XP/Microsoft Windows XP 2/winxp.hdd
IDE1: CD-ROM, type=CD, insert=1 path=Default CD/DVD-ROM
LPT1: pass=0, conn=1 path=/Users/xxxxxxxx/Documents/Parallels/Microsoft Windows XP/Microsoft Windows XP 2/parallel1.txt
Network: type=RTL8029(AS), mem=0, port=0x300, irq=3 mac=009f3fd0d0dc
Sound: 1
PCI: devices=0x61
-------- End of guest system configuration ---------
------------------- Print buffer -------------------
[Time elapsed from VM start : 2.983 second(s)]
E054.01.001
[Time elapsed from VM start : 2.983 second(s)]
E054.01.001
[Time elapsed from VM start : 2.984 second(s)]
E054.01.001
[Time elapsed from VM start : 2.984 second(s)]
E054.01.001
[Time elapsed from VM start : 2.984 second(s)]
E054.01.001
[Time elapsed from VM start : 2.984 second(s)]
E054.01.001
E101.09.001(0xffc00000)

<Stat>
000002A1,000002A1,0005EB18,0005EB18,0000F973,0000F973
</Stat>

<Stack start=0x5b43f000 size=0x1560000 esp=0x5dd99f50>
:5b481961(042961) :5b4f150c(0b250c) :ffc00000 :0000440c :5dd99f64 :b9e4e000
:5dd99f94 :5b480e20(041e20) :00000000 :0000ff48 :00000000 :0000012e
:5dd99f88 :00004408 :00000000 :0000000e :00550eec :00002fc0
:0000ff9b :00000030 :00000023 :00000023 :00000000 :00000000
:00002fc0 :ee95afc8 :00000000 :00000000 :00000002 :b9e4e000
:00000000 :00000001 :40000000 :00000000 :00000000 :000c86bd
:0000ff73 :00000246 :00002fbc :0000ffd3 :00000000 :00000000
:00000000 :00000000 :ff40e000 :5de38e00 :ff40e020 :5de3ee00
</Stack>

<Internal variables>
Current monitor base=0xec000000
bAnalizeCode=0x0
uSegRegModelNo=0x0
iDTIndex=0x0
Primary OS paging mode=2
</Internal variables>

<Relocation info>
> Current monitor base = 0xec000000
> Total relocations count = 0
> Monitor bases history
</Relocation info>
---------------- End of print buffer ---------------
-------------- Guest processor state ---------------
Inhibit Mask=0

CS=FF73 [0000FFFF FFCF9BC0] V=1
SS=FFD3 [0000FFFF 00CF9300] V=1
DS=0023 [0000FFFF FFCF93C0] V=1
ES=0023 [0000FFFF 00CFF300] V=1
FS=0030 [F0000001 FFC093DF] V=1
GS=FF9B [0000FFFF 00009300] V=1

EAX=B9E4E000 EBX=00000000 ECX=00000002 EDX=00000000
ESI=00000000 EDI=00000000 EBP=00002FC0 ESP=00002FBC
EIP=000C86B9 EFLAGS=00000046

LDTR=0000 [00000000 00000000] V=0
TR=4000 [62540088 FF408BC0] V=1
GDTR=FFC07000(0000412F)
IDTR=FFC06628(00000097)

CR0=8001003B
CR1=00000000
CR2=0405C005
CR3=0910F000
CR4=00000618

FF73.000C86B9 640F0138 invlpg fs:[eax]

FFD3.00002FBC ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????
----------- End of guest processor state -----------

Rating
0
Last workflowed by viraf
Nov 10, 2009 11:30 AM
+

migrationuser Hi, I am installing Cyn.In in my server and I came to this step and I got this error. Can you help?

root@epasia:/home/eptec/cynin# ./bin/instance fg
/home/eptec/cynin/parts/instance/bin/runzope -X debug-mode=on
2009-08-21 02:32:34 INFO ZServer HTTP server started at Fri Aug 21 02:32:34 2009
Hostname: 0.0.0.0
Port: 8080
2009-08-21 02:32:34 INFO Zope Set effective user to "eptec"
2009-08-21 02:32:35 ERROR Application Could not import Products.ATContentTypes
Traceback (most recent call last):
File "/home/eptec/cynin/parts/zope2/lib/python/OFS/Application.py", line 709, in import_product
product=__import__(pname, global_dict, global_dict, silly)
File "/home/eptec/cynin/parts/plone/ATContentTypes/__init__.py", line 37, in ?
from Products.ATContentTypes.config import HAS_LINGUA_PLONE
File "/home/eptec/cynin/parts/plone/ATContentTypes/config.py", line 30, in ?
from Products.ATContentTypes.configuration import zconf
File "/home/eptec/cynin/parts/plone/ATContentTypes/configuration/__init__.py", line 25, in ?
from Products.ATContentTypes.configuration.config import zconf
File "/home/eptec/cynin/parts/plone/ATContentTypes/configuration/config.py", line 29, in ?
from Products.ATContentTypes.configuration.schema import atctSchema
File "/home/eptec/cynin/parts/plone/ATContentTypes/configuration/schema.py", line 29, in ?
from Products.ATContentTypes.configuration import datatype
File "/home/eptec/cynin/parts/plone/ATContentTypes/configuration/datatype.py", line 25, in ?
from Products.CMFCore import permissions as CMFCorePermissions
File "/home/eptec/cynin/parts/plone/CMFCore/__init__.py", line 35, in ?
import FSZSQLMethod
File "/home/eptec/cynin/parts/plone/CMFCore/FSZSQLMethod.py", line 23, in ?
from Products.ZSQLMethods.SQL import SQL
File "/home/eptec/cynin/parts/zope2/lib/python/Products/ZSQLMethods/__init__.py", line 18, in ?
import Shared.DC.ZRDB.Search, Shared.DC.ZRDB.Aqueduct, SQL
File "/home/eptec/cynin/parts/zope2/lib/python/Products/ZSQLMethods/SQL.py", line 19, in ?
import Shared.DC.ZRDB.DA
File "/home/eptec/cynin/parts/zope2/lib/python/Shared/DC/ZRDB/DA.py", line 18, in ?
import OFS.SimpleItem, Aqueduct, RDB, re
File "/home/eptec/cynin/parts/zope2/lib/python/Shared/DC/ZRDB/RDB.py", line 22, in ?
from array import array
ImportError: No module named array
Traceback (most recent call last):
File "/home/eptec/cynin/parts/zope2/lib/python/Zope2/Startup/run.py", line 56, in ?
run()
File "/home/eptec/cynin/parts/zope2/lib/python/Zope2/Startup/run.py", line 21, in run
starter.prepare()
File "/home/eptec/cynin/parts/zope2/lib/python/Zope2/Startup/__init__.py", line 102, in prepare
self.startZope()
File "/home/eptec/cynin/parts/zope2/lib/python/Zope2/Startup/__init__.py", line 278, in startZope
Zope2.startup()
File "/home/eptec/cynin/parts/zope2/lib/python/Zope2/__init__.py", line 47, in startup
_startup()
File "/home/eptec/cynin/parts/zope2/lib/python/Zope2/App/startup.py", line 45, in startup
OFS.Application.import_products()
File "/home/eptec/cynin/parts/zope2/lib/python/OFS/Application.py", line 686, in import_products
import_product(product_dir, product_name, raise_exc=debug_mode)
File "/home/eptec/cynin/parts/zope2/lib/python/OFS/Application.py", line 709, in import_product
product=__import__(pname, global_dict, global_dict, silly)
File "/home/eptec/cynin/parts/plone/ATContentTypes/__init__.py", line 37, in ?
from Products.ATContentTypes.config import HAS_LINGUA_PLONE
File "/home/eptec/cynin/parts/plone/ATContentTypes/config.py", line 30, in ?
from Products.ATContentTypes.configuration import zconf
File "/home/eptec/cynin/parts/plone/ATContentTypes/configuration/__init__.py", line 25, in ?
from Products.ATContentTypes.configuration.config import zconf
File "/home/eptec/cynin/parts/plone/ATContentTypes/configuration/config.py", line 29, in ?
from Products.ATContentTypes.configuration.schema import atctSchema
File "/home/eptec/cynin/parts/plone/ATContentTypes/configuration/schema.py", line 29, in ?
from Products.ATContentTypes.configuration import datatype
File "/home/eptec/cynin/parts/plone/ATContentTypes/configuration/datatype.py", line 25, in ?
from Products.CMFCore import permissions as CMFCorePermissions
File "/home/eptec/cynin/parts/plone/CMFCore/__init__.py", line 35, in ?
import FSZSQLMethod
File "/home/eptec/cynin/parts/plone/CMFCore/FSZSQLMethod.py", line 23, in ?
from Products.ZSQLMethods.SQL import SQL
File "/home/eptec/cynin/parts/zope2/lib/python/Products/ZSQLMethods/__init__.py", line 18, in ?
import Shared.DC.ZRDB.Search, Shared.DC.ZRDB.Aqueduct, SQL
File "/home/eptec/cynin/parts/zope2/lib/python/Products/ZSQLMethods/SQL.py", line 19, in ?
import Shared.DC.ZRDB.DA
File "/home/eptec/cynin/parts/zope2/lib/python/Shared/DC/ZRDB/DA.py", line 18, in ?
import OFS.SimpleItem, Aqueduct, RDB, re
File "/home/eptec/cynin/parts/zope2/lib/python/Shared/DC/ZRDB/RDB.py", line 22, in ?
from array import array
ImportError: No module named array

Rating
0
Last workflowed by viraf
Nov 10, 2009 11:30 AM
+

migrationuser Hi,

Error we encountered on the Cynin Images Tab -

Request URL http://ip-address/cynin/root/app_images
Exception Type TraversalError
Exception Value ({}, 'main')
Traceback (innermost last):

Module ZPublisher.Publish, line 119, in publish
Module ZPublisher.mapply, line 88, in mapply
Module ZPublisher.Publish, line 42, in call_object
Module Shared.DC.Scripts.Bindings, line 313, in __call__
Module Shared.DC.Scripts.Bindings, line 350, in _bindAndExec
Module Products.CMFCore.FSPageTemplate, line 216, in _exec
Module Products.CacheSetup.patch_cmf, line 28, in FSPT_pt_render
Module Products.CacheSetup.patch_utils, line 9, in call_pattern
Module Products.CMFCore.FSPageTemplate, line 155, in pt_render
Module Products.CacheSetup.patch_cmf, line 74, in PT_pt_render
Module Products.CacheSetup.patch_utils, line 9, in call_pattern
Module Products.PageTemplates.PageTemplate, line 89, in pt_render
Module zope.pagetemplate.pagetemplate, line 117, in pt_render
Warning: Macro expansion failed
Warning: zope.traversing.interfaces.TraversalError: ({}, 'main')
Module zope.tal.talinterpreter, line 271, in __call__
Module zope.tal.talinterpreter, line 346, in interpret
Module zope.tal.talinterpreter, line 891, in do_useMacro
Module zope.tal.talinterpreter, line 346, in interpret
Module zope.tal.talinterpreter, line 536, in do_optTag_tal
Module zope.tal.talinterpreter, line 521, in do_optTag
Module zope.tal.talinterpreter, line 516, in no_tag
Module zope.tal.talinterpreter, line 346, in interpret
Module zope.tal.talinterpreter, line 957, in do_defineSlot
Module zope.tal.talinterpreter, line 346, in interpret
Module zope.tal.talinterpreter, line 536, in do_optTag_tal
Module zope.tal.talinterpreter, line 521, in do_optTag
Module zope.tal.talinterpreter, line 516, in no_tag
Module zope.tal.talinterpreter, line 346, in interpret
Module zope.tal.talinterpreter, line 957, in do_defineSlot
Module zope.tal.talinterpreter, line 346, in interpret
Module zope.tal.talinterpreter, line 536, in do_optTag_tal
Module zope.tal.talinterpreter, line 521, in do_optTag
Module zope.tal.talinterpreter, line 516, in no_tag
Module zope.tal.talinterpreter, line 346, in interpret
Module zope.tal.talinterpreter, line 861, in do_defineMacro
Module zope.tal.talinterpreter, line 346, in interpret
Module zope.tal.talinterpreter, line 957, in do_defineSlot
Module zope.tal.talinterpreter, line 346, in interpret
Module zope.tal.talinterpreter, line 536, in do_optTag_tal
Module zope.tal.talinterpreter, line 521, in do_optTag
Module zope.tal.talinterpreter, line 516, in no_tag
Module zope.tal.talinterpreter, line 346, in interpret
Module zope.tal.talinterpreter, line 534, in do_optTag_tal
Module zope.tal.talinterpreter, line 516, in no_tag
Module zope.tal.talinterpreter, line 346, in interpret
Module zope.tal.talinterpreter, line 949, in do_defineSlot
Module zope.tal.talinterpreter, line 346, in interpret
Module zope.tal.talinterpreter, line 861, in do_defineMacro
Module zope.tal.talinterpreter, line 346, in interpret
Module zope.tal.talinterpreter, line 536, in do_optTag_tal
Module zope.tal.talinterpreter, line 521, in do_optTag
Module zope.tal.talinterpreter, line 516, in no_tag
Module zope.tal.talinterpreter, line 346, in interpret
Module zope.tal.talinterpreter, line 870, in do_useMacro
Module zope.tales.tales, line 696, in evaluate
URL: file:/home/ploneuser/Plone/cynapse/src/ubify.cyninv2theme/ubify/cyninv2theme/skins/ubify_cyninv2theme_custom_templates/app_images.pt
Line 64, Column 8
Expression: <PathExpr standard:u'context/atct_album_view/macros/main'>
Names:
{'container': <PloneSite at /cynin>,
'context': <ContentRoot at /cynin/root>,
'default': <object object at 0xb7c67528>,
'here': <ContentRoot at /cynin/root>,
'loop': {},
'nothing': None,
'options': {'args': ()},
'repeat': <Products.PageTemplates.Expressions.SafeMapping object at 0x12d0218c>,
'request': <HTTPRequest, URL=http://ip-address/cynin/root/app_images>,
'root': <Application at >,
'template': <FSPageTemplate at /cynin/app_images used for /cynin/root>,
'traverse_subpath': [],
'user': <PropertiedUser 'admin'>}
Module zope.tales.expressions, line 217, in __call__
Module Products.PageTemplates.Expressions, line 153, in _eval
Module zope.tales.expressions, line 124, in _eval
Module Products.PageTemplates.Expressions, line 83, in boboAwareZopeTraverse
Module zope.traversing.adapters, line 164, in traversePathElement
__traceback_info__: ({}, 'main')
Module zope.traversing.adapters, line 52, in traverse
__traceback_info__: ({}, 'main', [])
TraversalError: ({}, 'main')



Any Thoughts will be greatly appreciated.


Thanks,
Reigner Yrastorza

Rating
0
Last workflowed by viraf
Nov 10, 2009 11:30 AM
+

migrationuser Hi belchfire, (love that username!) :)

Hmmm.... the upload files button does nothing when you have flash player 10 installed - Adobe has changed the Flash player file API and this has broken our flash upload functionality. Until we fix this you can downgrade your flash player to 9 and then this button will work. First uninstall (
http://kb.adobe.com/[…]/viewContent.do?externalId=tn_14157) and then, download the archived installer (which is like 110+ mb and contains all archived flash player editions) and then install the 9 version. Note: Downgrading Flash player is not recommended - you should use the zip file import / export mechanism, outlined below.

Zip file import and export is available for files. This is in the "Contents" perspective, which is used for bulk management of items - you will find this link in the black bar below the application perspectives, and if you have Edit permissions on the Space / Main that you're viewing, the import and expore buttons will show up. This perspective includes Import and Export buttons which will let you selectively export file items or import file items from a zip file.

Do let us know if it worked out.

We are working on alternate file upload solutions, no doubt we will do something to improve this situation, soon.

Thanks for trying out cyn.in,
Regards,
Dhiraj Gupta.

Rating
0
Last workflowed by viraf
Nov 10, 2009 11:30 AM
 
Loading